OM OSS

Teriak  er grunnlagt av Ken Tesaker for å tilby konsulenttjenester innen helse, farmasi og ledelse.

Ken har utdanning innen farmasi (cand.pharm) og ledelse (MBA). Han har hatt en lang karriere i Norsk Medisinaldepot AS, som er en av Norges største private helseaktører. Her har Ken vært Head of business development, Salgs- og driftsdirektør, Fag- og kvalitetsdirektør, regionsjef og apoteker. Ken har også flere års konsulenterfaring blant annet fra Deloitte.

Som leder opplevde Ken at det ofte var vanskelig å få tak i konsulenter med riktig profil. Konsulenter fra de etablerte konsulenthusene manglet ofte bransjekunnskap, og det gjorde dem mindre effektive enn de kunne ha vært.

Ken bestemte seg for å etablere et konsulenthus som spesialiserer seg på helse- og farmasibransjen. Innen disse bransjene skal Teriak  være best.  Teriak konkurrerer med de største og mest anerkjente konsulenthusene. Likevel skal vi være best.

Teriak lykkes fordi vi tiltrekker oss de aller beste medarbeiderne og fordi krevende kunder gir oss nye utfordrende oppdrag.

ET AV VERDENS MEST KJENTE OG LENGSTLEVENDE LEGEMIDLER

NAVNET TERIAK

Vi har valgt navnet Teriak for å symbolisere vår rolle som problemløser for helsesektoren.

Teriak var navnet på et av verdenshistoriens mest kjente og lengstlevende legemidler. Det var i bruk i 2000 år fra ca år 100 f.Kr og frem til nyere tid. Teriak var høyt verdsatt, og i lang var det kjent som et universalmiddel. Fremstillingen av Teriak var komplisert og ble sett på som et farmasøytisk mesterverk.

Å lage Teriak var regnet som et kunststykke som bare de dyktigste og mest dedikerte fagpersonene kunne utføre. Vi ønsker å bli kjent for den samme dyktighet og gjennomføringsevne i vårt arbeid med å løse dagens og morgendagens utfordringer for moderne virksomheter.